Bryllup, konfirmasjoner og jubileum

Blaker Skanse egner seg ypperlig som arena for de store begivenhetene i livet, som blant annet brylluper, konfirmasjoner og åremålsdager.
Her kan du selv bestemme rammen om ditt selskap og ta mat og drikke fra hvor du vil.
Ønsker du noe helt spesielt? Hva med omvisning og salutt med kanon, utført av soldater i 1700-talls-uniformer?
Ta kontakt, så er du i gang med planleggingen!
 
 

Våre lokaler 

 

 

Kommandantboligen 

Kommandantboligen er det gule bygget på venstre hånd når du kommer innenfor vollene. Her er det 1800-tallet utvendig og 70-tallet innvendig.

Her er det kjøkken og to selskapsrom. Det rommet som er nærmest kjøkkenet er Spisesalen med plass til 120 i E-form, men til vanlig er det bord og stoler til 100 personer i rommet.  Rommet er på 120 kvm, hvite vegger og hvite gardiner.
Rett over gangen for Spisesalen, er Tegnesalen. Dette rommet er på 110 kvm, men ser mye mindre ut, pga møbleringen. Her er det sitteplass til 32 ved møblement laget på Blaker Skanse!, sittegrupper og piano. Spesielt populært til konfirmasjoner og andre mindre selskap. Brune gardiner og hvite vegger. 
Kjøkkenet er stort, men gammeldags
Vi anbefaler derfor catering, selv om vi også har hatt kokker som har laget all maten, men det krever en grundig gjennomgang av kjøkkenet.
Vi har dekketøy til 100-120 personer, men har ikke bestikk til å legge opp tre ganger, kun en. Serviset er holdt i hvitt og bestikket er blankt. Nok kaffekanner og ellers alt du trenger bortsett fra duker og personlig pynt.

 

Artilleribygget  er den store røde bygningen som går i vinkel. 

Her heter selskapsrommet Trallaus festsal, oppkalt etter den mest kjente kommandanten på Skansen. Her er det trehvite benker og bord og trehvite vegger. Drømmer du om et «låvebryllup» vil du elske dette rommet!  Her er det sitteplass til 126 personer men ikke kjøkken eller vann i rommet. Allikevel er dette vårt mest populære rom. Må sees! Også ypperlig som backup i tilfelle regn, om man planlegger utevielse.